Καρδιολογικό Ιατρείο Νέα Σμύρνη

Καρδιολογικό Ιατρείο Νέα Σμύρνη

Καρδιολογικό Ιατρείο Νέα Σμύρνη.Καρδιολόγος Παναγιωτόπουλος Νίκος

Διεύθυνση: Νεαπόλεως 17, Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνο: 6944 144 655
Τοποθεσία :

Γίνονται διάφορες  καρδιολογικές εξετάσεις με τη βοήθεια σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και αντιμετωπίζονται των σύνολο των  καρδιολογικών παθήσεων.

Καρδιολογικό Ιατρείο Νέα Σμύρνη.Καρδιολόγος Παναγιωτόπουλος Νίκος.

(Καρδιολογικό Ιατρείο Νέα Σμύρνη) Η Νέα Σμύρνη είναι ένας μεγάλος Δήμος με ιστορία, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Πόλος έλξης για πολλούς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Και ανάμεσα σε αυτούς και πολλούς καρδιολόγους. ‘Ένα λοιπόν ακόμη καρδιολογικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη τι μπορεί να προσθέσει;

Καρδιολογικό Ιατρείο Νέα Σμύρνη.Με εμπειρία πολλών ετών στις ΜΕΘ αποφάσισα να ασκήσω την ιδιωτική ιατρική.

Εργάστηκα πολλά χρόνια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε υπεύθυνες θέσεις. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να ασκήσω την ιδιωτική ιατρική κατά κύριο λόγο. Να μπορέσω να προσφέρω από την πολυετή εμπειρία μου στον ανύπαρκτο και νευραλγικό τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας. Να μπορέσω να εργαστώ ανεπηρέαστα από συμφέροντα και σκοπιμότητες. Και το ξεκίνησα κοντά στα νοσοκομεία που υπηρέτησα. Εκεί με γνώρισαν οι ασθενείς μου. Και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Το πρώτο ιατρείο μου είναι στο Μαρούσι. Κοντά στο νοσοκομείο που συνεργάζομαι. Η ανταπόκριση των ανθρώπων ήταν συγκινητική. Το ιατρείο αυτό έγινε μια φιλόξενη κυψέλη. Κάποιος οδηγός ταξί ήρθε παρακινημένος από ασθενείς μου που μετέφερε. Με συγκίνησε όταν μου είπε ότι θέλει και αυτός να μπει στην οικογένειά μας.

Νέα Σμύρνη:Επιστροφή στη γειτονιά και στο σπίτι που μεγάλωσα.

Όμως όνειρό μου ήταν να γυρίσω στη γειτονιά που μεγάλωσα. Εκεί που έζησα σε μια μονοκατοικία τα πρώτα παιδικά μου χρόνια. Πάντα το είχα στο μυαλό και την καρδιά μου. Και να τώρα που δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Όχι γενικά στη Νέα Σμύρνη αλλά στο σπίτι των παππούδων μου. Σε ένα χώρο οικείο και αγαπημένο.
Το νέο ιατρείο μου δε θα είναι το μοναδικό. Θα ήταν προδοσία να εγκαταλείψω τους ασθενείς μου στα Βόρεια. Όταν έμαθαν για το δεύτερο ιατρείο με συγκίνησαν με τις εκδηλώσεις αγάπης τους. Έτσι θα μοιραστώ τις ώρες και τις ημέρες ανάμεσα στα ίδια ιατρεία που από άποψη εξοπλισμού είναι ισότιμα.

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Να προσφέρω σε όσους με βοήθησαν να μεγαλώσω γεμάτος με όμορφες αναμνήσεις. Ανάμεσα σε συμμαθητές, φίλους αγαπημένους. Ελπίζω ο χώρος του νέου ιατρείου να γίνει μια χρήσιμη, ζεστή γωνιά. Αυτή εκτός από τη λύση προβλημάτων υγείας εύχομαι να συμβάλλει και στην προώθηση όσων λείπουν από την ζωή μας σήμερα. Του σεβασμού. Της ειλικρίνειας. Την αγάπης. Της προσφοράς. Της ανιδιοτέλειας. Της εμπιστοσύνης.
Καλή αρχή για όλους μας!